در حال بارگذاری...

Manjaro Linux 24.2.0-241208 All Editions توزیع مانجارو لینوکس

سیستم عامل / لینوکس SalaR 92510 1 آذر 1403
Manjaro Linux Manjaro مانجارو یک سیستم عامل آزاد و متن باز و بر مبنای آرچ لینوکس است. Manjaro مانجارو به دلیل سرعت و امنیت و ویژگی های خاص، یک جایگزین مناسب برای توزیع های دیگر به شمار می آید. مانجارو لینوکس در حال حاضر از نظر محبوبیت به عنوان دومین توزیع محبوب لینوکس شناخته می شود و از مدیر بسته پک من Pacman برای مدیریت بسته استفاده می کند. مانجارو هم از نصب کنندهٔ CLI و هم از نصب کننده گرافیکی پشتیبانی می کند، همچنین از مدیر بستهٔ pamac برای نصب کنندهٔ بسته به صورت CLI و از pamac gui برای نصب کننده بسته به صورت گرافیکی استفاده می کند. مانجارو یک توزیع غلتان است و به این معنی است که برای به روزرسانی نیازی به نصب مجدد آن نیست. مانجارو شامل تنظیمات رابط کاربری گرافیکی است که در آن گزینه هایی مانند زبان، گرداننده ها و نسخهٔ هسته را می توان به سادگی پیکربندی کرد. بسیاری پکیج های مورد نیاز خود را می توانید هنگام نصب سیستم عامل طبق نیاز خود داشته باشید.

Debian GNU/Linux 12.8.0 سیستم عامل لینوکس دبیان

سیستم عامل / لینوکس SalaR 358432 4 آبان 1403
Debian Debian یک سیستم عامل آزاد و رایگان برای کامپیوتر شما است. یک سیستم عامل مجموعه ای از نرم افزار های پایه و کمکی است که کامپیوتر شما را راه اندازی می کنند.
دبیان به همراه بیش از 51000 بسته، نرم افزار های کامپایل شده که با فرمت بسیار مناسب و قابلیت نصب آسان بر روی سیستم شما آماده شده است، عرضه می شود. از مفاد بنیادی این پروژه این است که تمام محصولات تولیدی باید آزاد باشند. نرم افزار آزاد نرم افزاری است که می توان آن را آزادانه و بدون محدودیت، به هر منظور استفاده کرد، مطالعه و بررسی نمود، و تغییر داد.

Fedora Desktop/Workstation/Server 41 لینوکس فدورا

سیستم عامل / لینوکس SalaR 226678 25 مهر 1403
Fedora Fedora یا فدورا یک سیستم عامل رایانه‌ای و نام توزیعی از لینوکس است و توسط اعضای پروژه فدورا تولید می‌شود. این پروژه توسط شرکت ردهت حمایت می‌شود. هدف این پروژه تولید یک سیستم عامل چند منظوره‌ است که به طور کلی از بسته‌های نرم‌افزاری رایگان ایجاد شده‌است. توزیع Fedora طوری ایجاد شده که به راحتی نصب و برای مقصود مورد نظر تنظیم شود. این کار با نرم‌افزار نصب و مجموعه نرم‌افزارهای سیستمی که کار با آن‌ها آسان است، ممکن می‌شود. بسته‌های نرم‌افزاری و نرم‌افزارهای مورد نیاز آنها به راحتی توسط نرم‌افزار یام قابل دریافت می‌باشند. هر شش یا هشت ماه یک نسخه جدید از فدورا عرضه می‌شود. همراه این سیستم عامل برنامه‌های زیادی عرضه می‌شود.

Wubuntu 11.24.04 لینوکس اوبونتو با ظاهری شبیه ویندوز 11

سیستم عامل / لینوکس SalaR 84035 21 مهر 1403
Wubuntu Wubuntu یک سیستم عامل مبتنی بر Ubuntu LTS است که ظاهری مشابه ویندوز 11 دارد و از تم‌های منبع باز KDE Store و Gnome Store استفاده می‌کند. Wubuntu همچنین با مجموعه ابزارهای پیشرفته‌ای به نام PowerTools ارائه می‌شود که به شما امکان می‌دهد از ویژگی‌هایی مانند Control Panel و تنظیمات شبکه و عمومی به سبک ویندوز، رابط شبیه‌ساز اندروید با شتاب‌دهنده ویدیو، همگام‌سازی با OneDrive، سازگاری بهتر Wine برای برنامه‌های .exe و .msi و سازگاری کامل با هر سخت‌افزاری استفاده کنید. به TPM، Secure Boot، POPCNT یا هیچ الزامات مضحک دیگری که توسط سایر سیستم عامل ها اعمال می شود نیاز ندارد. Wubuntu در ظاهر و احساس شبیه ویندوز است، اما این فقط یک پوسته است. در زیر، Wubuntu یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که قدرتمند، انعطاف‌پذیر و امن است. این بدان معناست که شما تمام مزایای ویندوز را بدون هیچ‌یک از معایب آن دریافت می‌کنید.

Zorin OS 17.2 Professional سیستم عامل زورین اواس

سیستم عامل / لینوکس SalaR 158022 10 مهر 1403
Zorin OS Zorin OS زورین اواس یک سیستم عامل مبتنی بر اوبونتو برای رایانه شخصی میباشد. Zorin OS به عنوان یک سیستم عامل برای کاربران جدید رایانه‌ های مبتنی بر لینوکس طراحی شده‌ است. یکی از ویژگی‌های سیستم عامل به کاربران اجازه می‌دهد تا رابط کاربری را تغییر دهند تا شبیه به مایکروسافت ویندوز یا مک‌ او اس داشته باشند. همچنین این سیستم عامل با استفاده از واین و PlayOnLinux به کاربران اجازه می‌دهد نرم‌افزارهای ویندوز را به راحتی اجرا کنند. سازندگان Zorin OS نسخه‌های مختلف سیستم عامل را توزیع می‌کنند. نسخه‌های جدید همچنان از هسته دبیان و رابط GNOME استفاده می‌کنند.

Ubuntu 24.10 + 24.04.1 LTS سیستم عامل لینوکس اوبونتو

سیستم عامل / لینوکس SalaR 1305847 6 مهر 1403
Ubuntu Ubuntu یکی از توزیع‌های لینوکس است که بر اساس دبیان پایه‌گذاری شده ‌است اما در چندین مورد با دبیان تفاوت دارد. نام اوبونتو از یکی از مفاهیم افریقای جنوبی به معنی «انسانیت نسبت به دیگران» (Humanity Towards Others) گرفته شده‌است. یکی از نکات مورد توجه در پروژه اوبونتو، تأکید بر دسترسی و جهانی‌سازی است. به همین منظور این نرم‌افزار برای تمام ملیت‌ها موجود است. کار کردن با آن بسیار راحت است و حتی کاربران نا آشنا با آن هم به راحتی به محیط آن عادت می‌کنند. همه ی نسخه‌های اوبونتو تا ابد رایگان هستند. دیسک‌های فشرده اوبونتو به رایگان برای کسانی که آن را از طریق پست الکترونیکی درخواست کرده‌اند، فرستاده می‌شود. همچنین پروژهای با نام اوبونتو (Edubuntu) وجود دارد که این سیستم عامل همان طور که از نامش هم مشخص است، برای استفاده در کلاس‌های درس و محیط‌های آموزشی بسیار مناسب است. پروژه ی دیگری نیز از این سیستم عامل با نام کوبونتو (Kubuntu) طراحی شده‌است که از KDE Desktop استفاده می‌نماید.