در حال بارگذاری...

AnyDesk 7.1.9 Win/Mac/Linux/Android کنترل ویندوز از راه دور

اینترنت / کنترل سیستم از راه دور SalaR 3151391 4 فروردین 1402
AnyDesk

AnyDesk

 انی دسک نرم افزار کاربردی که به شما امکان کنترل کامپیوتر دیگر را از راه دور را می دهد. نرم افزار AnyDesk به کاربران کمک می کند تا جهت ارائه خدمات پشتیبانی به دوستان، آشنایان و مشتریان خود از راه دور و از طریق اینترنت به کامپیوتر آنها متصل شده و مشکلات نرم افزاری آنها را رفع نمایند. نرم افزار AnyDesk بسیار کم حجم و قابل حمل نیز می باشد و برای برقراری ارتباط با سیستم مورد نظر به هیچ نوع تنظیم و پیکربندی خاصی نیاز ندارد.
این نرم‌افزار می‌تواند خطرناک باشد و hack به حساب آید ؟
  • در این نرم افزار ، تمامی رفتار هایی که فرد وارد شونده انجام می دهد توسط صاحب سیستم قابل مشاهده و کنترل است. هر کلیک و هر حرکت Mouse فرد وارد شونده ، از طرف صاحب کامپیوتر قابل مشاهده است و هر زمان که بخواهد ، می تواند کنترل را به دست گیرد و فرد وارد شونده را ، تنها با بستن نرم افزار از سیستم خود خارج کند.
  • برای اطمینان خاطر از دسترسی به فایل ها، هنگام دریافت درخواست اتصال، روی این آیکون  کلیک کنید تا خاموش شود. سپس روی Accept کلیک کنید.

سوالات متداول


آیا نرم افزار AnyDesk رایگان است؟

بله، نرم افزار رایگان است . اما محدودیت تعداد دفعات اتصال در نرم افزار وجود دارد که با آموزش قرار داده شده میتوانید این محدودیت را رفع کنید.

آیا نرم افزار AnyDesk امنیت لازم را دارد؟

با اجرای نرم افزار، شخصی که به سیستم شما متصل میشود تنها کنترل ماوس در سیستم شما را در دست دارد و به فایل های شما دسترسی ندارد.

آیا با استفاده از این نرم افزار، از طریق موبایل میتوان به کامپیوتر متصل شد؟

بله، از طریق موبایل به ویندوز و سایر سیستم عامل ها و بالعکس میتوان دسترسی داشت.

برای مشاهده لیست دانلود باید جاوا‌ اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید و یا افزونه حذف تبلیغات را غیرفعال کنید و بعد روی این قسمت کلیک کنید.

در صورتیکه از مرورگر Edge استفاده میکنید، آن را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید
آموزش نصب و فعال سازی نرم افزار
  • با استفاده از روش زیر ID یا همان Your Address شما تغییر میکند و پیام محدودیت تعداد دفعات اتصال نمایش داده نخواهد شد.
  • از نرم افزار خارج شوید. ( به روی آیکون نرم افزار در کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنید و Quit را بزنید. )
  • به مسیر C:\Users\SalaR\AppData\Roaming\AnyDesk ( بجای SalaR نام سیستم خود را انتخاب کنید ) رفته و به انتهای فایل service.conf عدد اضافه کنید. با اجرای مجدد نرم افزار فایل جدیدی ساخته خواهد شد.
  • نرم افزار را اجرا کنید.
Operation Systems
  • Windows 7/8/10/11
ارسال نظرات
عکس خوانده نمی شود
  1. مجتبی (ميهمان)  ~ 1401/11/6
    سلام خسته نباشید برای رفع محدودیت باید یک رو در قسمت اسم وارد کنم؟ یعنی به این صورت service1.conf
    یا باید در قسمت فرمتش وارد کرد؟ به این صورت service.conf1
    یا باید فایل رو باز کنم و توش این مقدار رو وارد کنم؟
    میشه راهنمایی کنید؟
    1. SalaR ( مديریت )  ~ 1401/11/6
      سلام
      فرقی نمیکنه
نسخه Windows
دانلود با حجم 3 مگابایت ( رایگان )
لینک کمکی ( official link )
سایر پلتفرم‌ها
دانلود نسخه Mac
دانلود نسخه Linux
دانلود نسخه iOS
دانلود نسخه Android
اطلاعات بیشتر
تغییرات نرم افزار

دانلود رایگان فیلم‌های آموزشی به زبان فارسی - کلیک کنید
مطرح کردن سوالات و مشکلات AnyDesk

سایـت سـازنــده
 (4.7/5)
تصاویری از محیط نرم افزار